Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

13.1.2011

Hajoilu-blogin ensimmäinen postaus

Hulttio- ja kokoomusnuori-tagien lisäksi tulkoon hajoilu. En viitsi aloittaa joka asialle omaa blogia (johan mulla ja Marilla on parisuhdeblogi) joten tämmöinen kategorisointi saa riittää. Sitäpaitsi löytyyhän nää tekstit googlellakin, tai oikean reunan hakupalkista.

No niin, mutta asiaan. Sain upean mailin citydealista, ja nyt hajottaa.

Nyt sinäkin voit meikata itsesi rumaksi ja maksaa siitä itsesi kipeäksi.

JA SIIS MILLÄ TAVALLA TUO NYT ON LUONNOLLINEN HÄH?

Voi hajotus. Jatkossa jotain vakavampaa, ehkä.

2 kommenttia:

  1. Nainen on luonnollisimmaan, kun se on piesty pandakarhuiksi..

    VastaaPoista
  2. Bella Pierren luonnollinen ja monikäyttöinen pandakarhumeikki..

    VastaaPoista