10.1.2011

Hulttion kotipäiväkirja 1

Aika kirjoittaa blogin ensimmäinen teksti jostain muusta kuin rahasta tai sijoittamisesta. Jatkossa kaikki rahaliikenteeseen, yrittämiseen ja muuhun kunnialliseen kansalaisuuteen liittyvät tekstini löytyvät kokoomusnuori-labelin alta, ja ikäänkuin yksityiselämään liittyvät tekstit vastaavasti hulttio-tagin kautta. Loogista, eikö totta?


Huom!
Paitsi että se on pyöreä,
se on myös punainen.
How cool is that?
Tervetuloa Kauppakadulle

No niin. Mikä nyt sitten on niin hehkuttamisen arvoista, että uhraan kauniin sijoitusblogini integriteetin sen vuoksi?

KATTOLAMPPU.

Ekaa kertaa nykyisessä kämpässä katossa on ihka oikea lamppu. Etelä-Kekkolassa asuin vuoden ilman sänkyä, samoin Ratapihalla, Kauppakadulla olen asustellut ilman lamppua tähän asti mutta nyt katossa on Tapio-sedän varastoista löytynyt retrovalaisin 80-luvulta*. Ehkä, ellei sitten kauempaa. Hyviä kuvia tulee joskus, tässä yksi huono maistiaisiksi.


Ai niin. Aito Moccamasterin kahvipannu hajosi kun Valtteri eli unelmaansa - Mari on kiskonut multa kaksi päivää lasinsiruja irti jalkapohjasta.

Kahvit ollaan nyt sitten tehty suoraan kuppiin, ja tehdäänkin siihen asti kunnes joku löytää jostain halvalla Moccamasterin kannun tuota keitintä varten. Muun käyttäminenhän olisi likimain pyhäinhäväistys.

Kohti kattoa - ja sen yli!
Päivityksenä asiasta kenties kiinnostuneille, diskopallo ei ole vielä katossa, eikä tupareita voi pitää ilman diskopalloa. Jäämme odottamaan miten tilanne kehittyy, pysykää linjoilla.

Villinä korttina ullakon varastosta löytyi muuten kaksi korjaan kolme tietokonetuolia ja kaksi nojatuolia. Otamme ne hyötykäyttöön heti kun keksimme mitä teemme vierasvuoteelle. Näillä näkymin tupareista tuleekin sitten aikanaan todelliset illanistujaiset - ainakin istumapaikkoja kun löytyy.

Heh hee, hulvatonta. Voittaa melkein poliisikoiratkin.


* Luotettavan lähteen mukaan valaisin on peräisin 70-luvulta. Cool.

2 kommenttia:

  1. Tykkään tosta kahvinkeittopatentista :D

    VastaaPoista
  2. Haha, sääli että jo tänään löytyi uus kahvipannu :D Se sopii äärimmäisen huonosti tuohon keittimeen, eikä ole Moccamaster, ei lähimainkaan, mutta se makso 1,50€. Ja ajaa asiansa.

    VastaaPoista