Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

18.1.2011

Jumalaisen Javascript, suhteettoman DHTML

Woo! Implementoin juuri onnistuneesti lightboxin Googlen blogspot-mallinneen sisään! Ihan pitää onnitella itseäni.

Nyt siis klikkaamalla mitä tahansa kuvaa, kuten tuota tämän kappaleen vieressä olevaa, se aukeaa hienosti pieneen ikkunaan pitäen tämän sivun aktiivisena. Ei tietenkään toimi Internet Explorerissa, mutta normaaleissa selaimissa tuntuu toimivan.

Ennemmin sivu siis toimi siten, että kuvat veivät uuteen osoitteeseen mikä oli verraten epäkäytännöllistä. Tsekkaa esim täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti