Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

14.2.2011

Koskila.net going strong!

Moni on jo huomannutkin, mutta nettisivukehitys ja muutkin projektit tuntuvat rullaavan varsin kivasti. Viime torstaina julkaisimme sivuston www.antinjamarin.net, joka melko loogisesti siis liittyy mm. meidän hääblogiimme ja sisältää lähinnä linkkejä meidän muille sivuillemme. Mari sai ensin inspiraation sivujen ulkonäköön, ja jo kymmenen minuutin tappelun jälkeen molempien visiot oli saatu sovitettua yhteen ja pääsin jopa käyttämään kivaa javascriptin pätkää vaihtamaan sivuston taustakuvaa. Koitimme nyt kerätä tärkeimmät sivustomme kaikki samaan paikkaan jotta ihmiset löytävät meidät tämänkin domainin takaa.

Hääsivumme osoitteessa http://haat.antinjamarin.net saavat jatkuvasti sisältöpäivityksiä, nyt toimivan historiikin lisäksi galleria pelaa, samoin ajo-ohjeet joskin ne tarkentuvat vielä myöhemmin. Mm. lahjatoivelistamme ainakin on vielä kesken, mutta kyllä se tästä! Kirjautuminen poistunee häiden jälkeen, tai katsotaan nyt miten salaiseksi haluamme jättää kuvagallerian ynnä muut... Ainakin siis toistaiseksi sivut salasanan takana. Sorry!

Noista kaksista sivuista tuli mielestäni ehkä parhaat mitä olen ikinä tehnyt.

Projektien sivujuonteena koodailin Google Analyticsia täydentämään oman pienen oliopohjaisen seurantajärjestelmäni PHP:lla. Tässä lafkassa oliot on nyt IN. No, johan oli aikakin, norjalaiset on mua yli 40 vuotta siis edellä...Työprojekteja

Kaskelotti.
Kaskelotin luoja: sokea,
mäkkiä käyttävä designerimme.
Perjantaina julkaistiin www.kaskelotti.info, joka liittyy tietenkin tiukan kehitystyön alkuvaiheissa vielä olevaan talosuhallintaohjelmistoomme. Softaa kehitetään pilke silmäkulmassa, mutta asialla olemme oikeasti tosissamme.. :) Tavoitteena on siis saada kehitettyä ohjelmisto, joka täyttää keskimääräisen suomalaisen pk-yrityksen ensi vaiheessa laskutusohjelman paikan, ja jatkossa myös kirjanpito- ja varastokirjanpito-ominaisuudet tehdään valmiiksi.Myös koskila.net on saamassa sisältöpäivitystä, mutta siitä lisää myöhemmin. Tärkeämpänä uutisena voidaan katsoa yrityksen taustalla olevan tiimin kasvaneen nyt kolmannella jäsenellä - tästäkin lisää koskila.net-sivustolla myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti