Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

7.2.2011

Yhden miehen työtaistelu

Hups, onpa taas venynyt väli kirjoitusten välillä. No, jos ei ole mitään sanottavaa maailmalle niin ei auta kirjoittaakaan. Okei, aika statuspäivitykselle!


Taistelu jatkukoon

Työt ovat hiukan helpottaneet. Tilitoimistossa on toki töitä melkein enemmän kuin ehtii ihminen tehdä, mutta pakottavaa kiirettä ei ole sielläkään nyt - valtaosa asiakkaiden kuiteista on jo kirjattu ja tilinpäätöksetkin aloitettu. Helmikuun lopun deadline ei vaikuta mahdottomalta...

Oman firman puolella kiireimmät operaatiot on siis takanapäin. Omat sivut on tiettyyn rajaan asti valmiit (eli edes vähän valmiit...) ja ainakin kiireimmät asiakasprojektit vähitellen valmistumassa. Lukion tietokannan ylläpitäminenkin loppuu pian. Maaliskuussa on alkamassa muutama projekti lisää, vaikka kaikella tarmollani olen yrittänyt niitä vältellä...

Mari on onneksi autellut sivustojen ulkonäköjen suunnittelussa, itselläni on silmää estetiikalle vain hiukan enemmän kuin keskimääräisellä toisen maailmansodan aikaisella taistelukoiralla.

Eli siis aika vähän.

Suuri ohjelmointiprojekti on myöskin työn alla, ennenkuulumattomasti peräti kolmen koodarin voimin! Sille julkaistaan joskus myös omat sivut (.info-domain 3$/vuosi, yarr!), odotelkaahan innolla..


Yliopistohorroria

Kikkailu yliopistolla jatkuu! Torstait vietän nautinnollisesti yliopistolla 8-18 päivän alkaessa nautinnollisesti läsnäolopakollisella Saksalla ja loppuessa erityisen nautinnollisesti läsnäolopakollisella Akademik svenskalla. Akademik svenskasta lisää vuodatusta myöhemmin.

Viikon muut päivät on rennompia, sitä tyypillistä 8-tuntista touhuilua mihin lukiossa ehti jo tottua. Paitsi että yliopistolla aika suuri osa luennoista on passivoivia massaluentoja. Onneksi edes ohjelmointi 2 jaksaa kiinnostaa! Tavoitteena on saada jokaikisistä demoista maksimipisteet, kolmen ekan demokerran osalta tavoite on jo saavutettu.


Blogin jatkoa


Koitan saada aikaiseksi kirjoitella blogia ainakin nyt kerran viikossa julkaisupäivän ollessa siis aina maanantai. Jatkossa koitan myös napata blogista ainakin töihin liittyvät tekstit koskila.net -sivuilleni, mutta katsotaan nyt koska jaksan taas kirjoitella skriptit uusiksi.

Jes, ja nyt häämessuille. Vain vähän vastahakoisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti