Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

7.3.2011

koskila.net tekninen tiedote: koskila.blogspot.com

Tämä on blogin normaalin päivityssyklin ulkopuolinen tiedote.


Sain tänä aamuna debugattua lopulta blogiani riivanneen ongelman followers-widgetin ("Lukijat") kanssa. Sehän ei ole aikoihin toiminut, ja epäilin että blogin kuvien avaamisessa käyttämäni lightbox-skripti konfliktaisi sen kanssa. Poistelin kuitenkin kaikki omat koodini, ja ongelma jatkui.

Ongelma tarkentui lopulta prototype.js-kirjaston sisälle, mutta en vieläkään tiedä mikä lopulta tarkasti oli ongelmana. Prototype.js:n päivittäminen palvelimellani uusimpaan versioon näemmä auttoi.

Nyt siis kuvat taas pelaa, ja followers-widgetti pelaa. Wooo! \o/


Koska en julkaise kahta tekstiä samana päivänä, tämän päivän asiateksti on siirretty huomiselle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti