Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

14.5.2011

Teknisiä vaikeuksia

Keskiiviikosta alkaen blogini on ollut välillä saavuttamattomissa, välillä kommentteja ei ole voinut kirjoittaa, välillä mikään linkki ei ole toiminut, bloggerin tapahtumalistaus ei ole näyttänyt minua ja suurimman osan ajasta en ole voinut itse kirjoittaa blogiini mitään. Ongelmat ovat koko blogger-palvelun laajuisia, ja niistä löytyy lisää tietoa osoitteesta: http://status.blogger.com/. Osa kommenteista puuttuu vieläkin mutta palautunee viikonlopun kuluessa näkyviin.

Pahoittelen kaikkien vierailijoiden puolesta. Maanantaina palataan asiaan uuden kirjoituksen puitteissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti