Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

26.7.2011

Oikean elämän kiireitä

Heti alkuun pahoitteluni niille muutamille jotka odottivat eilen blogikirjoitustani ilmestyväksi puolenyön aikoihin. Priorisointini harvoin menee tällä tavalla pieleen, mutta nyt internetin ulkopuolisen elämän vuoksi unohdin koko jutun. Eilen aamusta lankomies kavereineen oli vielä meillä ja iltapäivästä kävi useampi kaveri - lisäksi Valtterinkanssa korkkasimme vastaostetun Halo Reachin! Täytynee nyt pelata se alta pois

Näin pahoillani minäkin olen.

Tommille erityisesti anteeksipyyntö, hän kun odotti kuitenkin taas kädet hioten että saa tykätä kirjoituksesta Facebookissa ja plussata sitä Google+:ssa... Sori oikeesti. Ikävä tuottaa pettymys.No joo, joka tapauksessa taas on ollut aika kiirettä joten kunnollinen, poliittisia asioita jauhava blogikirjoitus jääköön toiseen kertaan. Sen sijaan nopea päivitys yksityiselämän puolelta.


Työtilanne on rauhallisempi kuin hetkeen. Oman firman työt menee nyt aika tyhjäkäynnillä, mutta vietän keskimäärin 35-40 tuntia viikosta Samcomilla koodaamassa C#:lla. Mukava koodata välillä muullakin kuin Javalla. Opiskelutkaan ei enää juuri kuumota, kesän aikana olen suorittanut nyt yhden kurssin jo valmiiksi ja elokuussa on vielä yksi tentti. Opintopisteitä alkaa olla 170 kasassa, jos keksin sopivan kandin aiheen ja pari englannin kurssia mahtuvat lukujärjestykseen, niin kandi tänä vuonna ei näytä mahdottomalta.

Montenegroa
Lähde: www.marvaoguide.com
Vaimo on vieläkin kiva. Mari on töissä mansikanmyyjänä, ja käyn suurinpiirtein joka aamu moikkaamassa sitä torilla ennen kuin menen itse töihin. Muutaman viikon päästä lähdemme Montenegroon viikoksi häämatkalle (keväällä kumpikaan ei oikein ehtinyt lomailla), lento laskeutuu kätevästi Kroatian puolelle joten kuolemaa uhmaava bussimatka kiemurtelevaa rannikkotietä pitkin lienee edessä...

Loman jälkeen sitten omia kuvia, nyt vielä muualta lainattuja. Kuva Budvasta.
Lähde: www.scacchierando.net

Aiheesta varmaan vähän myöhemmin enemmän yhteisessä blogissamme.


PS. Tiesittekö että Mark Zuckenberg on myös Zombielandissa? Hämmennyin.

2 kommenttia:

 1. "Matkustustiedotteet, 12.5.2011
  Montenegro: matkustustiedote

  Montenegro: Matkustaminen turvallista. Normaalia varovaisuutta on syytä noudattaa etenkin liikuttaessa pimeällä raja-alueilla ja isoissa kaupungeissa.

  Kiertävä suurlähettiläs
  Länsi-Balkan

  Montenegrossa matkustaminen on turvallista, mutta normaalia varovaisuutta on syytä noudattaa. Matkailijoihin suhtaudutaan pääosin positiivisesti ja katurikollisuus on vähäistä. Isommissa kaupungeissa ja raja-alueiden läheisyydessä on syytä olla varovainen erityisesti pimeän aikaan liikuttaessa.

  Ulkoministeriö suosittelee ennen matkaa matkustusilmoituksen tekemistä ulkoministeriölle tai Suomen edustustoille. Tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta http://formin.finland.fi/palvelut/matkustus/ilmoitus.

  Liikenne

  Liikennekulttuuri poikkeaa suomalaisesta liikennekulttuurista. Liikenteessä vaaratilanteita aiheuttavat kapeat ja mutkaiset tiet, liian suuret nopeudet, uhkarohkeat ohitukset sekä ajoneuvojen huono kunto. Päätiet ovat melko hyväkuntoisia, mutta sisämaassa sekä vuoristossa teiden kunto on paikoittain erittäin huono. Siksi pimeällä ajoa näillä alueilla on syytä välttää."

  http://www.formin.fi/public/default.aspx?contentid=82357&nodeid=15735&contentlan=1&culture=fi-FI

  Eikö bussimatka... Viipuriin?

  VastaaPoista
 2. Montenegro on montaa naapuriaan rauhallisempi, ja menemme pienehköön kaupunkiin jossa turisti on melko normaali näky. Viipuuriin verrattuna reissu lienee aika turvallinen.

  Korkeintaan tuo autolla kruisailu pitkin sisämaata hiukan kuumottaa. Pidetään vyöt kiinni ja tilannenopeudet kohtuullisina!

  VastaaPoista