Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

14.8.2011

Toistamiseen häämatkalla.

Lähde: panoramio.com
Tämän tekstin ilmestyessä olen itse Montenegron Budvassa, luultavasti tähän aikaan nauttimassa kylmää juomaa lämpimänä kesäiltana jollain terassilla. Vaimon kanssa mennään siis nyt häämatkalle, kun heti häiden jälkeen ei ehditty pitää kuin parin päivän breikki keskellä Oriveden mittaamattomia metsiä.


Nyt olemme vaimon kanssa ihmettelemässä ihka-aitoa eurooppalaista melkein-kehitysmaata, Montenegroa. Koko suhteemme ajan olemme vitsailleet Moldovasta euroopan takapajulana, mutta sinne oli melko konstikasta päästä halvalla häämatkalle (emmekä halunneet siis lähteä reppureissaamaan), joten Montenegro saa ajaa saman asian. Moldova olkoon vuorossa sitten nahkahääpäivänä (vuonna 2014).

Montenegro voi olla ihan kivakin maa, mistäs sitä tietää. Julkaisemme kuvia ja muuta kertomusta sekä tässä että yhteisessä blogissamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti