Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

24.10.2011

Suutarin lapsilla on viimeinkin kengät!


Ensin ajattelin, että kirjoitan tunnollisesti jotakin Jyväskylän yliopiston opiskelijoita koskettavaa, olenhan ehdolla edustajistovaaleissa. Jotenkin tulee olo, että on jotain velkaa potentiaalisille äänestäjille, ja että yleisöään pitäisi palvella...

Mutta olkoot - nyt tapahtuu kiinnostavampiakin asioita! Jääköön politiikka tällä erää toiseksi.Sain siis lopultakin omat nettisivuni taas tältä erää valmiiksi! "Oli jo aikakin" voi moni sanoa, ja siinä olette ihan oikeassa. Vähän noloahan tämä on - kaveri joka on tehnyt kymmeniä nettisivuja muille ihmisille ja yrityksille, ja tekee niitä sentään työkseen tällä hetkellä kahdessa yrityksessä yhtä aikaa (ja kolmannessa ylläpitää tekemiään nettisivuja, jos ihan tarkkoja ollaan) on itse kotisivuton.

Mutta niin, suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Paitsi nyt on! Ja ihan kivat kengät onkin, vaikka itse sanonkin.

Surffatkaa siis osoitteeseen www.koskila.net ja kertokaa mielipiteenne. Kaikenlainen palaute on tervetullutta! :) Jopa sivuston oman palautelomakkeen kautta (http://koskila.net/Yhteystiedot/Palaute/) voi koittaa laittaa viestiä. Se voi toimia tai olla toimimatta. Saa nyt nähdä.


Miksi?


Kuten joku saattaa arvatakin, uudet sivut liittyvät hetki sitten tehtyihin yritysjärjestelyihin. Koskila.net on jatkossa lähinnä valokuvaukseen ja laskentatoimen konsultointiin keskittyvä toiminimi, ja uusi kommandiittiyhtiöni (jossa yhtiökumppanina minulla on koodarikaverini Valtteri ja vaimoni Mari) hoitaa kaikennäköiset ohjelmointihommat. Toimintojen tehostamisesta ja tulivoiman lisäämisestähän tässä siis on kyse.

- -

Mutta niin, ensi viikolla palaan taas politiikka-aiheisiin. Niitä meinaa kertyä ihan jonoksi asti..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti