Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

26.12.2011

Joulutauko!

Joulukiireiden (tai oikeastaan rauhallisen joulunvieton) vuoksi blogi on tämän viikon tauolla.

Kuvassa vielä uuden vuoden höysteeksi graafi IMF:n arvioimasta Suomen vaihtotaseesta sisältäen ennusteen vuosille 2011-2013. Harmi, että tämä jo valmiiksi pessimistinen arvio osoittautui yltiöoptimistiseksi - miinukselle mentiin jo 2011. Kauhulla odotamme tulevaa.

Oikein rauhallista joulunaikaa ja (toivottavasti ennustettua) parempaa vuotta 2012 kaikille lukijoille!

Lähde: GPDE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti