Profiili

Oma valokuva

Jyväskyläläistynyt IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden kandidaatti ja tietojärjestelmätieteen opiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Blogissani ja g+:ssa näkyy silloin tällöin myös yksittäisiä valokuvapäivityksiä, mutta ne julkaisen pääosin firmani nettisivuilla. Valokuvaportfolio löytyy osoitteesta http://portfolio.koskila.netYritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta http://site.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

Valokuvaustouhuista lisää myös FB-sivullani: https://www.facebook.com/koskila.net.

15.8.2012

Blogi jää tauolle kesäloman vuoksi!

Maanantainen blogitekstini muuttui tällä kertaa keskiviikkoaamuöiseksi selittelyksi: nautin siis nyt yhdestä niistä monista erilaisista länsimaisista epäloogisista ajoista elämässä, jonka aikana työnantaja maksaa palkkaa työntekijälle, joka ei tee töitä. Olen siis vuosilomalla.

Lomalla on tietenkin niin kiire lomailla, että blogitekstit jäävät vähän paitsioon. Normaali päivitystahti palaa syyskuun puolessa välissä.

Lähden tältä istumalta vaimoni kanssa Kreikkaan kurjuutta katselemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti