Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

11.2.2018

All good things come to an end!

Moro.

Vuosien saatossa keskeneräisiä, aika poliittissävytteisiä blogitekstejä on kertynyt koko liuta. Motivaatio niiden viimeistelyyn on kuitenkin vähäinen. Osa mielipiteistäkin on ehtinyt päivittyä maailman muuttuessa, ja mitään muutosta ei kuitenkaan blogaamalla tai äänestämällä voi saada aikaiseksi, joten blogin jatko näyttää tarpeettomalta.

It was a good run, though.

Kirjoittelen melko aktiivisesti teknologia-aiheisia postauksia kotisivuillani, osoitteessa https://www.koskila.net - jos jutut kiinnostaa, sieltä löytyy lisää!

Politiikkaa voi löytyä Twitter-profiilistani:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti