Profiili

Oma valokuva

Helsinkiläistynyt ex-Jyväskyläläinen IT-alan yrittäjä, kirjanpitäjä, valkokaulusduunari, kauppatieteiden maisteri ja tietojärjestelmätieteen tohtoriopiskelija. Joskus saattaa lipsahtaa myös politiikan puolelle. Huhuista huolimatta en oikeasti ole kokoomusnuori, vaan lähinnä oikeistoliberaali.

Blogin kirjoittaminen on minulle ensisijaisesti keino omien ajatusten järjestelyyn aiheesta jos toisestakin. Erityisesti tekstit keskittyvät verotuksen, opiskelun, talouspolitiikan ja välillä yrittämisen tai sijoittamisenkin ympärille. Kirjanpitäjätaustani ja opintojeni vuoksi niistä aiheista voin kertoa tietävänikin jotakin.

Muita linkkejä
Yritykseni nettisivut löytyvät osoitteesta https://www.koskila.net. Mikäli asiat ja jutut joita päivittäin teen oikeasti kiinnostavat, niistäkin löytyy enemmän tietoa omilta nettisivuiltani.

Koskila

Antti K. Koskela


Antti K. Koskela (alias Koskila) on jyväskyläläistynyt nuori, alunperin etelä-pohjalainen ohjelmistoyrittäjä, järjestelmäsuunnittelija, osakesäästäjä, kauppatieteiden kandidaatti, tietojärjestelmätieteen opiskelija ja viimeisimpänä (muttei toki vähäisimpänä) blondin softaajanaisen aviomies.

Koskila on myös nikki jolla minut löytää nettipeleistä ja -yhteisöistä sekä airsoft-harrastuksen parista silloin harvoin kun vielä ehdin mokomia harrastaa.

Toiminimi Koskila, tai koskila.net, on pieniin ja erikoisiin, asiakkaan tarpeiden mukaan toteutettaviin tietojärjestelmiin, ohjelmiin ja nettisivuihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Tai itse asiassa oli. Nykyisin toteutan tämänkaltaiset jutut Norppandalotti Softwaren kautta.
Sesonkiaikaan vuodenvaihteen paikkeilla ja jälkeen teemme myös kirjanpito- ja tilinpäätöstöitä alihankintana. Lisäksi räpsin valokuvia, niitä touhuja voi seurata esimerkiksi Facebookista (sivun linkki tulossa!) tai omilta nettisivuiltani portfoliostani.

Katso enemmän yrityksestä ja palveluista.Tekemisiäni voit helpoimmin stalkata blogistani, tai minun ja vaimoni Marin yhteisestä blogista.


koskila.blogspot.fi


Tässä blogissa jutustelen aika monista minua kiinnostavista asioista - politiikasta, yrittäjyydestä, taloudesta, opiskelusta, valokuvauksesta... Aiheita on paljon, mutta lukijaa kiinnostavien blogitekstien suodattaminen onnistuu (toivottavasti ainakin) tageja ja hakua käyttämällä.

Blogin pitämisessä parasta on kommenttien saaminen - niin positiivisten, kuin.. Noh, rakentavienkin. Arvostan joka kommenttia (vaikka se ei aina vasteajassa näykään, pahoitteluni!), joten kuinka tyhjänpäiväistä tai tärkeää asiaa sinulla ikinä onkaan, jätä se kommentteihin. Vastaan siihen kun ehdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti